ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ

ЗА ГОЛЕМИ ПРИКЛЮЧЕНЦИ ОТ 7 ДО 12 ГОДИНИ

НА ВИТОША-АЛЕКО

СПОРТ, ПРИРОДА, АРХИТЕКТУРА 2

Занималнята започва от 11 ЮНИ 2018г. и продължава през месеците юли,август до 14 септември 2018 г.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО НАШАТА НОВА ПРОГРАМА, КАКТО И ЦЕНА ЗА ЛЯТО 2018 !!!

Въз основа на нашия дългогодишен опит с деца от детски заведения решихме да направим нещо НОВО и интересно. Имаме удоволствието да Ви представим  за четвърта поредна година  ” Лятна занималня на Витоша ” в базата на „Марина спорт” – над хижа Алеко съвместно с “Детска архитектурна работилница”.

”Марина спорт” и Детска архитектурна работилница”   DAR_finalимат удоволствието да Ви представят съвместен проект. Каним Ви на едно вълнуващо откривателско пътуване – лятно приключение. Очакват Ви много игри, забавления и изненади.

Програма е подходяща за деца от 7 до 12 годишна възраст. Заниманията са от 08:15 – 17:00 часа.

Всяка седмица ще имаме различна програма с две полудневни занимания с “Детска архитектурна работилница”. Подготвили сме Ви много изненади, които ще включват – градинарство и зелена архитектура, майсторене с различни материали, дизайн и запознаване с традиционни техники на строителството. Децата ще се насладят на работа с естествени материали – глина, пръст, дърво и други. Ще си направят хвърчило, голяма палатка от бамбукови пръчки и плат, къщички от кашони и клечки, хранилки за птици, модел на мост от камъни и други.

НОВО!!! Занимания към “Ателие по естествена история”- тематични седмици – ще имаме занимания за живата и неживата природа,защитените растения и птици на Витоша, детска минералогия и детска палеонтология – ще си съберем минерали и вкаменелости, които всяко дете може да подреди в ръчно изработен от него макет на музей.

Ще ни гостува един от участниците в българската експедиция на Антарктида, който чрез филмче и снимки ще ни разкаже за ледения континент и неговите обитатели.

Ще имат леки планински преходи до местността Бистришко бранище, Голи връх и други.  Ще отидем до „Посетителски център Витоша”. Ще се научим как да минаваме „парапет” и как се правят някои основни алпийски възли. Ще се научим как да оцелеем в планината, как да си разпънем палатка, да си запалим огън и да си изпечем някоя вкусотийка”. Ориентиране по карта – играта  „Открий Тайната на ……………”. Ще запознаем децата с френската игра ПЕТАНК.

Част от заниманията се провеждат в базата на „ Марина спорт” – над хижа Алеко.

СПОРТ, ПРИРОДА И АРХИТЕКТУРА 1

Цена за седмица: ……….лв. с вкл. ДДС

Цената включва: лицензиран транспорт, планинска застраховка, инструктор, аниматор, архитект от „Детска архитектурна работилница” – 2 полудневни занимания с “Детска архитектурна работилница”, едно полудневно занимание в “Ателие по естествена история” , ползване на базата на “Марина спорт” , помощни материали

Цената НЕ включа : обяд

Отстъпки:*

- 10% за второ дете от семейство

- 5% за втора седмица

*В една седмица може да ползвате само една от горепосочените отстъпки

Децата могат да си носят за обяд: сандвичи или нещо готвено (в базата ни има къде да се стопли), плод , нещо сладко и минерална вода

Очаквайте скоро подробната ни програма по седмици за месец ЮНИ в сайта на “Марина спорт” и на Facebook страницата ни MARINA SPORT.

“МАРИНА СПОРТ” И “ДЕТСКА АРХИТЕКТУРНА РАБОТИЛНИЦА” СИ ЗАПАЗВАТ ВСИЧКИ ПРАВА ПО ПРОГРАМАТА.

Транспорт:

тръгване лятна занималня 2017

Телефони за контакт:

  • 02/981 34 79 – офис “Марина спорт” за записвания, програми за седмицата и въпроси.

  • 0884 609 883 – служебен телефон “Марина спорт” за записвания, програми за седмицата и въпроси.

  • 0889 250 465 – Марина Тепавичарова – управител /Моля, за записвания и други въпроси, свързани със занималнята, звъннете на горе посочените телефони/.

Туристическа агенция „Марина спорт”

Лицензиран туроператор и турагент- Лиценз № 05480 Застрахователна полица № 065000014 EUROINS

тел. 02/981 34 79 и 0889/250 465; e-mail: msport@abv.bg

www.marinasport.net

Документи за Сваляне

ДЕКЛАРАЦИЯ

word-doc

НЕОХОДИМ БАГАЖ

word-doc

ОБЩИ УСЛОВИЯ

word-doc

ТРАНСПОРТ

word-doc

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение