Есенна ваканция с "Марина спорт"

ЕСЕННА ВАКАНЦИЯ

с “Марина спорт”

01,02,03.НОЕМВРИ.2017 г.

Предлагаме на всички малки и големи приключенци през есенната ваканция тридневна програма изготвена от „Марина спорт“ съвместно „Детска архитектурна работилница“.

Програмата включва:

Детска архитектурна работилница“ ни е подготвила упражнение с призрачно настроение и страховити изживявания. Ще изработим страшни триизмерни модели на къщи, с които да украсим стаята си за празника.Ще направим лек планински преход , по време на който ще си намерим материали за нашата „страховита къща”.  След обяд ще играем на френската игра Петанк.

Най-любимото на всички деца е програма с оцеляване, – в базата на „ Марина спорт “ на Витоша – Алеко ще ни гостува един от участниците в българската експедиция на Антарктида , който чрез филмче и снимки ще ни разкаже за Ледения континент и неговите обитатели.

Ще се научим как се оказва първа помощ. Ще научим основни познания за безопасност в планината и ще посетим базата на Планинска Спасителна Служба ( ПСС ). След обяд ще играем френската игра Петанк.

Ще се запознаем и ще видим процеса на правене на кисело мляко, сирене и кашкавал в модерната мандра „Земенея”. Дегустация и подарък за всяко дете.Ще посетим екокравеферма  „ Старата къща” , където се добива екологично чисто мляко, за захранване на мандра “ Земенея ”. В кравефермата ще се запознаем от близо с кравите – ще научим с какво се хранят и къде спят. Ще посетим Земенски манастир.

 

Цена: …… лв. с вкл. ДДС

Включва: лицензиран транспорт, застраховка „Злополука“, инструктор, аниматор, архитект от „Детска архитектурна работилница“, 1 полудневно занимание с „Детска архитектурна работилница“,вход и подарък за всяко дете в мандра “Земенея”, презентация и дегустация на кисело мляко, ползване на базата на „Марина спорт“, помощни материали.

Отстъпки:*

- 10% за второ дете от семейство

Цената НЕ включва: обяд

За обяд децата могат да си носят : сандвичи , нещо готвено ( има къде да се стопли) , плод , нещо сладко и минерална вода .

Заниманията се провеждат от висококвалифицирани специалисти с богат опит при работа с деца.

При лоши атмосферни условия фирмата си запазва правото да променя датата на провеждане на програмата.

транспорт есенна ваканция

Телефони за контакт:

  • 02/981 34 79 – офис “Марина спорт” за записвания, програми за седмицата и въпроси.

  • 0884 609 883 – служебен телефон “Марина спорт” за записвания, програми за седмицата и въпроси.

  • 0889 250 465 – Марина Тепавичарова – управител /Моля, за записвания и други въпроси, свързани със занималнята, звъннете на горе посочените телефони/.

Очакваме Ви !

Туристическа агенция „Марина спорт”

Лицензиран туроператор и турагент- Лиценз № 05480 Застрахователна полица № 065000014 EUROINS

тел. 02/981 34 79 и 0889/250 465

www.marinasport.net