ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ

НА ВИТОША-АЛЕКО

Занималнята започва от 17. ЮНИ 2019г. и продължава през месеците юли,август до 13.СЕПТЕМВРИ 2019 г.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Въз основа на нашия дългогодишен опит с деца от детски заведения решихме да направим нещо НОВО и интересно. Имаме удоволствието да Ви представим  за пета поредна година  ” Лятна занималня на Витоша ” в базата на „Марина спорт” – над хижа Алеко съвместно с “Детска архитектурна работилница”.

”Марина спорт” и „Детска архитектурна работилница” имат удоволствието да Ви представят съвместен проект. Каним Ви на едно вълнуващо откривателско пътуване – лятно приключение. Очакват Ви различни тематични седмици изпълнени с много игри, забавления и изненади. 

Програма е подходяща за деца от 4 до 12 годишна възраст.

-> от 08:00 – 17:15 часа

Места за взимане и връщане:

-> Тръгване 08:15 ч. паркинга на стадион “Васил Левски” Връщане  17:15 ч. 

-> Тръгване 08:30 ч. централен вход на духовна Семинария Връщане 17:00 ч.

-> Тръгване 08:50 ч.  площада на квартал Драгалевци Връщане 16:30 ч.

За седмични програми може да пишете на е-майл: info@marinasport.net 

НОВО!!!  Различни, тематични седмици с ателиета: естествена история, занаяти, обичаи, защитени птици и растения и много други. Стрелба по мишена с лък  и „летящо” топче и  „сръчни ръчички” – децата ще си изработват тематични фигури. Веднъж месечно тематични, еднодневни екскурзии.

Ще ни гостува един от участниците в българската експедиция на Антарктида, който чрез филмче и снимки ще ни разкаже за ледения континент и неговите обитатели.

Всяка седмица ще имаме различна програма с полудневни занимания с “Детска архитектурна работилница”. Подготвили сме Ви много изненади, които ще включват – градинарство и зелена архитектура, майсторене с различни материали, дизайн и запознаване с традиционни техники на строителството. Децата ще се насладят на работа с естествени материали – глина, пръст, дърво и други. Ще си направят хвърчило, голяма палатка от бамбукови пръчки и плат, къщички от кашони и клечки, хранилки за птици, модел на мост от камъни и други.

Ще имат леки планински преходи до местността Бистришко бранище, Голи връх и други.  Ще отидем до „Посетителски център Витоша”. Ще се научим как да минаваме „парапет” и как се правят някои основни алпийски възли. Ще се научим как да оцелеем в планината, как да си разпънем палатка, да си запалим огън и да си изпечем някоя вкусотийка”. Ориентиране по карта – играта  „Открий Тайната на ……………”. Ще запознаем децата с френската игра ПЕТАНК.

Част от заниманията се провеждат в базата на „ Марина спорт” – над хижа Алеко.

Цена за седмица :

Цената включва: лицензиран транспорт – София-Витоша-София, застраховка ,педагог – аниматор, помощен персонал, помощни материали , архитект от  „Детска архитектурна работилница” – едно полудневно занимание с “Детска архитектурна работилница”, тематични ателиета ,ползване на базата на “Марина спорт”, екскурзии, въжена градина.

Цената НЕ включа : обяд и конна езда -10 лв.

Децата могат да си носят за обяд: сандвичи или нещо готвено (в базата ни има къде да се стопли), плод , нещо сладко и минерална вода.

“МАРИНА СПОРТ” И “ДЕТСКА АРХИТЕКТУРНА РАБОТИЛНИЦА” СИ ЗАПАЗВАТ ВСИЧКИ ПРАВА ПО ПРОГРАМАТА.


Телефони за контакт:

  • 02/981 34 79 – офис “Марина спорт” за записвания, програми за седмицата и въпроси.

  • 0884 609 883 – служебен телефон “Марина спорт” за записвания, програми за седмицата и въпроси.

  • 0889 250 465 – Марина Тепавичарова – управител /Моля, за записвания и други въпроси, свързани със занималнята, звъннете на горе посочените телефони/.

Туристическа агенция „Марина спорт”

Лицензиран туроператор и турагент- Лиценз № 05480 Застрахователна полица № 065000014 EUROINS

тел. 02/981 34 79 и 0889/250 465; e-mail: msport@abv.bg

www.marinasport.net

Документи за Сваляне

Документи за записване 

52ff0e80b07d28b590bbc4b30befde52

НЕОХОДИМ БАГАЖ и ТРАНСПОРТ

pdf

Вижте другите ни летни предложения:

Имате въпрос? Свържете се с нас:

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение