Снегът и зимата са LAST MINUTE, както и записването за ски и сноуборд курс за уикенда 18 и 19.03 😅 ✅ Цената е промоционална за 2 дни групово обучение по ски или сноуборд 200 лева и включва: лицензиран транспорт София-Алеко-София, обучение от висококвалифициран ски/сноуборд учител, ски/сноуборд екипировка (ски/сноуборд, ски/сноуборд обувки, щеки(за скиорите), топъл билков чай по време на обедната почивка, топли и уютни помещения за преобуване и отдих. 📝 Записването става на е-мейл: info@marinasport.net 🌐 www.marinasport.net 📞 За връзка с нас 0884 609 883 ❄️Очакваме ви, защото може това да е последния снежен уикенд за този сезон 😊 #ИМАСНЯГ #СНЕЖНОЕ #ОЧАКВАМЕ ВИ

Ски и сноуборд  училище „Марина спорт”

официален член на Българско ски училище, Българска федерация ски и Сдружение на „Витошките ски и сноуборд училища”

 

СКИ КУРСОВЕ СЕЗОН 2022/2023

 

Ски училище “Марина спорт” Ви предлага ски обучение за напълно начинаещи, каращи и напреднали – деца (от 4 до 6 год.), ученици (от 7 до 18 год.) и възрастни (18+год.).

Обучението за най-малките скиори от 4 до 6 години се провежда през седмицата от понеделник до петък (с отиване и връщате). При събрана група от минимум 12 деца можем да подсигурим транспот от удобно за вас място. За подробности и оферта, можете да се свържете с нас.

През уикендите и  ученическите ваканции обучението се провежда по предварително изготвен график с дати, за ученици (6-18 год.) и възрастни (18+год.).

Ски училището разполага със собствена база на Витоша, ски зона Алеко – непосредствено над Планинска спасителна служба. Базата на училището предлага топли и уютни помещения за отдих, разполага със собствен санитарен възел и ски гардероб.

Транспорт

СОФИЯ-АЛЕКО-СОФИЯ

* При закъснение, неявяване или своевременна промяна на предварително посочената от Вас спирка за качване и слизане може да се свържете с нас на телефон:

0884 609 883

Клиентите за нас:

За записвания и въпроси:

Туристическа агенция„Марина спорт”

лицензиран туроператор и турагент- Лиценз № 05480
Застрахователна полица № 065000014
EUROINS ;