ЛЕТЕН ТИЙН ЛАГЕР

Дати на провеждане:

  • 12-16.ЮЛИ.2021 г.
  • 26-30.ЮЛИ.2021 г.
  • 09-13.АВГУСТ.2021 г.
  • 23-27.АВГУСТ.2021 г.

I.Програма* :

12-16.юли.2021 г. 

26-30.юли.2021 г.

Лек преход от Драгалевски манастир до Алекови водопади, където ще се запознаем със скалното катерене, алпийски инвентар и безопасност.

Гребане на езеро Панчарево. Ще започнем с инструктаж за безопасност, малка загрявка и теория относно инвентара, който ще използваме по време на гребането. По време на гребането ще научим важни команди, различни начини на гребане и придвижване във водата.

Плуване в открит басейн и спортен комплекс ВЛВ спорт – с. Гълъбовци. Басейнът разполага и с открити терени за футбол и волейбол.

Преход – х. Алеко – Черни връх или х.Алеко – връх Камен дел. Ще научим повече за планината. Как трябва да се движим в нея, маршрути, маркировки, преминаване на различни, терени, какво да си носим по време на преход, как да сме облечени.

Оцеляване в местността Момина скала. Ще си направим бивак, огън, палатка, заслон. Ще се научим  как се правят алпийски възли, ще си опънем slackline, по който да се научим да балансираме и да преминаваме. За награда ще опънем алпийски тролей, по който можем да се спуснем със седалка.

 

II.Програма*

09-13.август.2021 г.

23-27.август.2021 г.

Скално катерене на скалните обекти в Боровец – катерачен обект „Водохващането“. Добре поддържан и подсигурен скален обект, предлага незабравими катерачни мигове подходящи, както за начинаещи катерачи, така и за катерачи с известен опит.

Гребане на езеро Панчарево с каяци. Ще започнем с инструктаж за безопасност, малка загрявка и теория относно инвентара, който ще използваме по време на гребането. По време на гребането ще научим важни команди, различни начини на гребане и придвижване във водата.

Плуване в открит басейн и спортен комплекс ВЛВ спорт – с. Гълъбовци. Басейнът разполага и с открити терени за футбол и волейбол.

Преход  от ЦПШ Мальовица до Йончово езеро. Тръгваме от ЦПШ Мальовица (Централна планинска школа) и ще направим  планински преход до Йончово езеро.

Оцеляване в местността Момина скала. Ще се научим  как се правят алпийски възли, ще си опънем slackline, по който да се научим да балансираме и да преминаваме. Ще опънем алпийски тролей над Боянска река и лек преход до Копитото.

      *Програмата е предварителна и фирмата си запазва правото на промени.

       ЦЕНА: 285 лв. 

Цената включва: лицензиран транспорт, застраховка , инструктор , такса басейн,  планински водач , алпийски инвентар ( въжета , седалки и други) и допълнителни материали.

 Цената НЕ включва: обяд (децата могат да си носят: сандвичи, плод , нещо сладко и вода).

Отстъпки и условия за записване:

  • записването става  на е-майл: info@marinasport.net , където ще ви върнем необходимите документи за записване
  • При участие на детето за повече от една седмица ползва 5 % отстъпка 271 лв. 
  • При записване на втори член от семейството – 10% отстъпка 256 лв. 

Транспорт 

Тел.: 02/981 34 79; 0884 609 883;

www.marinasport.net  e-mail: info@marinasport.net