ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ НА ВИТОША, АЛЕКО  ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ПРИКЛЮЧЕНЦИ ОТ 4 ДО 10 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ 

Занималнята започва от 28. ЮНИ 2021г. и продължава през месеците юли,август до  септември 2021 г.

”Марина спорт” има удоволствието да Ви представи 13 различни тематични седмици изпълнени с много игри, забавления и нови приятели.  Каним Ви на едно вълнуващо откривателско пътешествие – лятно приключение, на чист въздух в планината.

Програма е подходяща за малки приключенци  от 4 до 6 години и големи приключенци от 7 до 10 години.

-> от 08:00 – 17:00 часа

Места за взимане и връщане:

-> Тръгване 08:15 ч. паркинга на стадион “Васил Левски” Връщане  17:00 ч. 

-> Тръгване 08:30 ч. централен вход на духовна Семинария Връщане 16:45 ч.

-> Тръгване 08:50 ч.  площада на квартал Драгалевци Връщане 16:20 ч.

Документи за записване  и тематични седмични програми можете да получите, като ни  пишете на е-майл: info@marinasport.net .

Записването и плащането стават до една седмица преди избраната от Вас седмична програма. И тази година местата са ограничени.

горска работилница

Нашата ГОРСКА РАБОТИЛНИЧКА специално изготвена арт програма от нашият екип, за Вашите деца, където творим с ръце и използваме въображението си.

Тематични седмици

Занимания, които са включени в седмичните ни програми, разнообразни, леки планински преходи в околносттите на Витоша и  Алеко, където ще имаме тематични занимания свързани с планината, нейното опазване, как да си помагаме и да бъдем по-отговорни към природата и нейните обитатели. Оцеляване в планината и пикник (опъване на палатка, палене на огън и ще си изпечем вкусни бейби кренвиршчета и marshmallow за десерт). Игрите на чист въздух, сред природата, са задължителна част от нашата програма, дали със топка или ще майсторим някоя горска къща в гората,  в  “задния двор” на нашата планинска база.

В някои от седмиците са включени басейн – комплекс Корали, Панчариво, Комплекс Белчин бани и Комплекс с. Гълъбовци  и конна езда в полите на Витоша, които са с допълнително заплащане 10 лв.

Продължаваме с полудневните ни занимания съвместно с  “Детска архитектурна работилница” – майсторене с различни материали, дизайн и запознаване с традиционни техники на строителството. Децата ще се насладят на работа с естествени материали – глина, пръст, дърво и други.

 Ателие с кака Диди – работа с глина на грънчарско колело. Ползата от заниманията са развитие и подобряване на фината моторика на децата и развиване на въображението.

Цена за седмица : 245 лв. с ДДС

Цената включва: лицензиран транспорт – София-Витоша-София, застраховка , инстуктор – аниматор, помощен персонал, помощни материали , барбекю – шишчета, кренвиршчета, marshmellow, алпийски инвентар, спортен инвентар за Петанк,едно занимание с – тематична “Горска работилничка”/ “Детска архитектурна работилница”/занимание-ателие, ползване на базата на “Марина спорт”, вход музей и беседа.

Цената НЕ включа : конна езда и басейн. Доплащане 10 лв. в седмиците, в които са включени.

Обяд – децата си носят от вкъщи – сандвичи или нещо готвено (в базата ни има къде да се стопли, в дните, които сме на Витоша), нещо сладко, плод, шише с вода.

Цена за второ, трето и следващо дете от едно семейство -10% отстъпка: 220 лв. 

Цена за втора, трета и всяка следваща седмица -5% отстъпка: 233 лв.

“МАРИНА СПОРТ”  СИ ЗАПАЗВА ВСИЧКИ ПРАВА ПО ПРОГРАМАТА.

Телефони за контакт:

  • 02/981 34 79 – офис “Марина спорт” за записвания, програми за седмицата и въпроси.
  • 0884 609 883 – служебен телефон “Марина спорт” за записвания, програми за седмицата и въпроси.
  • 0889 250 465 – Марина Тепавичарова – управител /Моля, за записвания и други въпроси, свързани със занималнята, звъннете на горе посочените телефони/.

Туристическа агенция „Марина спорт”

Лицензиран туроператор и турагент- Лиценз № 05480 Застрахователна полица № 065000014 EUROINS

тел. 02/981 34 79 и 0889/250 465; e-mail: info@marinasport.net

www.marinasport.net