Ски училище „Марина” е основано през 1996г. от Марина и Пламен Тепавичарови.

Ски и сноуборд училище „Марина спорт” е официален член на Сдружение “Българско ски училище” и Сдружение на „Витошки ски и сноуборд училища и клубове”.

Работим по специална методика за деца от 3 до 6 години, както и благотворително с деца от домовете за деца лишени от родителска грижа и SOS селищата.  Иаме специално разработени програми за ски и сноуборд обучение на ученици и възрастни.

През 2000г. ски училище „Марина спорт” организира първото в страната Национално състезание за деца от 3 до 6г. по ски алпийски дисциплини за купата на списание „Родители” и „Марина спорт”.

Туристическа агенция „Марина спорт” е основана през 2005г. с лиценз № 05480.
Успешно развива и популяризира ски и сноуборд спорта, както и други снежни спортове, плуване, ветроходство и други водни спортове, ориентиране, Petanque, туризъм/алтернативен и културен/,  team-building и семинари.

Клуб за спорт и туризъм “Марина спорт” е сдружение с нестопанска цел /неправителствена организация/, учреден през лятото на 2002г. с цел развитие и разпространяване на ски спорта, сноуборда и други спортове. Ски клуба е лицензиран към Българска Федерация – Ски и е създаден, за да удовлетвори желанието на много деца да се занимават активно със ски на едно по-високо ниво.
Екипът на „Марина спорт” е от високо квалифицирани инструктори, планински водачи, спасители и спортни аниматори доказали се при работата с деца и възрастни.

Пламен Тепавичаров

Директор на ски и сноуборд училище „Марина спорт” и Председател на ски клуб „Марина спорт”

Марина Шойлева- Тепавичарова

Мениджър – Туристическа агенция  и Ски и сноуборд училище „Марина спорт”

Екип

IMG_2509

База

29.01.10 005